Kit Digital: Requeriments i funcionalitats de la categoria Lloc i presència a internet

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Aquestes solucions digitals ja estan definides i depenen de cada segment d’empresa, on la quantitat d’import del bo digital que es pot fer servir pot variar entre un segment i un altre.

A continuació us facilitem la informació per la solució de digitalització: Lloc i presència a internet.

 

Objectiu

Millora o ampliació de la presència a internet de l’empresa beneficiària mitjançant la creació d’una pàgina web i/o amb serveis que proporcionin posicionament bàsic a internet.

Imports

Per Segment III (de 0 a menys de 3 treballadors): 2000.€
Per Segment II (de 3 a menys de 10 treballadors): 2.000€
Per Segment I (de 10 a menys de 50 treballadors): 2.000€

 

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

  • Domini:en el cas que el beneficiari no disposi de domini prèviament, s’ha d’incloure l’alta del nou domini per al beneficiari durant un període mínim d’un any. La titularitat del domini serà totalment de l’empresa beneficiària.
  • Hosting:allotjament de la pàgina web desenvolupada durant un període mínim d’un any.
  • Disseny de la pàgina web:amb un mínim de 3 pàgines o seccions. Es consideren pàgines o seccions d’una web, elements tals com: pàgina d’inici (Landing Page), presentació de l’empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc web (sitemap), etc.
  • Web responsive:la web haurà d’adaptar-se a qualsevol mena de dispositiu.
  • Accessibilitat:el disseny de la web haurà de complir amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.
  • Autogestionable:la web haurà de disposar d’una plataforma de gestió de continguts que permeti a l’empresa beneficiària ser autònoma per modificar els continguts de la seva pàgina web, sense necessitat de recórrer al suport del proveïdor.
  • Posicionament bàsic a internet: posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa als principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.
  • SEO bàsic: anàlisi de paraules clau, SEO on-page de 2 seccions, indexació i jerarquia de continguts.
  • Multidioma:pàgina web preparada per multidioma i traduïda a un idioma, a més del castellà, si així ho requereix el beneficiari.


Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa