Kit Digital: Requeriments i funcionalitats de la categoria Gestió de xarxes socials

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Aquestes solucions digitals ja estan definides i depenen de cada segment d’empresa, on la quantitat d’import del bo digital que es pot fer servir pot variar entre un segment i un altre.

A continuació us facilitem la informació per la solució de digitalització: Gestió de Xarxes Socials

Objectiu

Impulsar la promoció de les empreses beneficiàries a les xarxes socials

 

Imports

Per Segment III (de 0 a menys de 3 treballadors): 2000.€
Per Segment II (de 3 a menys de 10 treballadors): 2.500€
Per Segment I (de 10 a menys de 50 treballadors): 2.500€

 

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

  • Social Media Plan: definició i implementació d’una estratègia de xarxes socials alineades amb els objectius de l’empresa beneficiària, que sigui rellevant i connecti amb els potencials clients, a la vegada que fidelitzi als usuaris que ja ho siguin.
  • Monitoratge de xarxes socials: monitoratge i control periòdic per mitjà de mètriques de l’impacte de les accions, per quantificar resultats i comprovar si es van complint els objectius marcats al pla estratègic.
  • Optimització de la xarxa/Auditoria Social Media: anàlisi dels diferents canals a xarxes socials per optimitzar el rendiment.
  • Gestió d’una xarxa social: administració del perfil de l’empresa beneficiària a, almenys, una xarxa social.
  • Publicació de posts setmanals: publicació, per part de l’agent digitalitzador, d’un mínim de 4-8 entrades (posts) mensuals.


Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa