Kit Digital: Requeriments i funcionalitats de la categoria Comerç electrònic

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Aquestes solucions digitals ja estan definides i depenen de cada segment d’empresa, on la quantitat d’import del bo digital que es pot fer servir pot variar entre un segment i un altre.

A continuació us facilitem la informació per la solució de digitalització: Comerç electrònic.

 

Objectiu

Disseny i desenvolupament de botiga en línia de compravenda de productes i/o serveis amb intercanvi per mitjà de mètodes de pagament en línia.

Imports

Per Segment III (de 0 a menys de 3 treballadors): 2000.€
Per Segment II (de 3 a menys de 10 treballadors): 2.000€
Per Segment I (de 10 a menys de 50 treballadors): 2.000€

 

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

  • Creació de botiga en línia o ecommerce amb alta de productes: producció d’un catàleg per mitjà d’alta, importació o càrrega dels productes de l’empresa. El nombre de referències a carregar per l’agent digitalitzador haurà de ser com a mínim de 100 referències, excepte en cas que la pime no disposi d’aquest nombre de productes al seu catàleg.
  • Mètodes de pagament: configuració i integració dels mètodes de pagament seleccionats.
  • Formes d’enviament: configuració i integració dels mètodes d’enviament digital i físic dels productes comercialitzats.
  • Disseny responsive: la botiga en línia haurà d’adaptar-se a qualsevol mena de dispositiu.
  • Accessibilitat: el disseny de la web haurà de complir amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.
  • Posicionament bàsic a internet: posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa als principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.
  • Optimització de la presència a cercadors (SEO): anàlisi de paraules clau, SEO on-page de 2 seccions, indexació i jerarquia de continguts i informes trimestrals de seguiment.
  • Autogestionable: la botiga en línia haurà de disposar d’una plataforma de gestió de continguts que permeti a l’empresa beneficiària ser autònoma per modificar els continguts de la seva pàgina web.
  • Formes d’enviament: Configuració e integració de mètodes d’enviament digital i físics dels productes comercialitzats per els beneficiari de la botiga online.


Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa