Roda de Berà acull un Cafè Digital sobre la digitalització de la facturació 

Aquest dilluns Roda de Berà ha acollit una sessió de Cafè Digital sobre els canvis normatius en factures i tiquets de caixa, amb l’objectiu que empreses i comerços de la comarca coneguin com els afectaran les noves lleis als seus processos de facturació. 

La sessió ha estat organitzada per l’Oficina Accelera Pyme Rural tarragona, en col·laboració amb PIMEComerç i l’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà,  i ha comptat amb una quincena de participants.  

La ponència ha anat a càrrec de la Sra. Eva Carrus, assessora tecnològica de l’Oficina Accelera Pime Rural al Tarragonès.

La Sra.Carrus ha presentat l’Oficina Accelera Pime Rural i els serveis que ofereix a la comarca i els ajuts Kit Digital. Tot seguit ha posat sobre la taula la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, sobre el registre informàtic de les factures, i la Llei 18/2022, de 28 de setembre, de creació i creixement d’empreses, sobre facturació electrònica, i ha resolt tots els dubtes i inquietuds dels assistents. 

Des de l’Oficina Accelera Pime Rural Tarragona estem organitzant sessions divulgatives sobre la digitalització de la facturació arreu del territori.
Podeu consultar l’agenda de tota la província
aquí. Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa